Pozostałe zdjęcia można obejrzeć w moim albumie na Picasie: https://picasaweb.google.com/1153567348 ... 1819082012
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
To stwierdzenie podejrzewam, że odnosi się do konkretnie tych wspomnianych wyżej terenów ale choć odkryłem w tym roku na nowo uroki turystyki rowerowej to piesze wędrówki są na pierwszym miejscu, niezależnie od odwiedzanego miejscaBRAT_MIH pisze:Chodzenie jest nudne.
Klimat być musiał, bo to raz, że Puszcza Bukowa a dwa to jednak nie tam jakaś "spacerowa niedziela" (autor wie o co idzie) gdzie złaja letnio niedzielnego sku*WiWalu odpadłaby na starcie. Jak każdy szczeciniak wie (tak mniemam) łażenie po Puszczy nie należy do lekkich a jej szlaki, szczególnie te czarne, wymagają nieco kondycji.Kopek pisze:Blizbor, fajne fotki i wypad
OK, spoko.Blizbor pisze:Yaktra, niestety nie mogłem dać Ci znać, gdyż po 1. był to wewnętrzny wypad KK,
Spytam przekornie, a jeszcze takie poza klubem jeszcze są???Blizbor pisze:Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem
Jestem pewien, że czas się znajdzie bez problemu. Daj znać kiedy będziesz miał wolne 2 dni, potem trzeba tylko dać znać Chrisowi i dogadać się co do szczegółówyaktra pisze:Spytam przekornie, a jeszcze takie poza klubem jeszcze są???Blizbor pisze:Spokojnie, jak będziesz miał trochę wolnego czasu to bardzo chętnie wyskoczę na jakiś dwudniowy wypad z Tobą i Chrisem
odpowiem sam sobie - NIE SĄDZĘ