zgadza się. A dokładnie jest to inov-8 Race Pro 22. I poziomy bukłak jest dedykowany właśnie do serii race pro. Ja mam starszą wersję. Teraz jest nowsza. Ma parę innych rozwiązań niektóre lepsze (możliwość mocowania specjalnej torb z przodu, lepiej rozwiązane siatki z boku) inne gorsze (system wkładania bukłaka, plecy,sporo wyższa waga) niż w starszej wersji. Dla mnie plecak jest rewelacyjny ale należy pamiętać ,że nie jest to plecak typowo turystyczny i jest okrojony ze wszelkich zbędnych elementów

. Jest to plecak przystosowany do rajdów gdzie ważna jest masa plecaka i gdzie niesiony sprzęt również jest bardzo lekki. Trzeba umieć go pakować gdyż plecy są miękkie ,a od bagażu oddziela nas kawałek materiału i wyjmowanej 3-4 mm gąbki. Do tej pory niosłem w nim najwięcej coś około 12 kg i mimo cienkich ramion bez żadnych zmiękczaczy było wygodnie i byłem w stanie nawet podbiegać z takim obciążeniem ,ale optymalna waga to ok. 5kg. Co do bukłaka to jest to rewelacyjne rozwiązanie jak dla mnie. Praktycznie nie czuje różnicy w wadze plecaka czy bukłak jest pusty czy zalany po brzegi - cała masa wody rozkłada się niewyczuwalnie na biodra. Podsumowując w letnie miesiące czy idę na 2 dni czy na 7 inov idzie ze mną i mieszczę się w niego bez problemu. Zimą troszkę gorzej ale na 2 dni mieściłem się spokojnie

Z typowo turystycznym czy surfifalowym szpejem będzie już ciężko

. Jak chcesz z tym plecakiem biegać czy chodzić "na szybko i lekko" będziesz zadowolony tylko pamiętaj ,że plecak ten wymusi wówczas na Tobie posiadanie konkretnego sprzętu od ciuchów po gary. Jak chcesz chodzić na posiadówy przy bunkrze, rybki czy spokojne poszwędanie się po lasach z kiełbachą flachą i ogniskiem to lepiej go sobie odpuść nie jest on do tego stworzony

uffff ale się rozpisałem

ale mam nadzieje ,że pomogłem