Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Tresor tak wiec przyznaje sie do bledu.Tresor pisze:fotki normalne:)...pierwsza byla z albanskiej plazy piekne nie odkryte miejsce !
Prowler - starasz mi sie na sile cos udowodnic?Prowler pisze: Bo nie odpala ogniska na gazecie i na ciągniku nie siedzi
nic nie staram sie udowodnić bo nie mam komuklusownik pisze:Prowler - starasz mi sie na sile cos udowodnic?
człowieku o czym ty piszesz ?klusownik pisze:Domyslam sie, ze nabyles sie jakis kompelksow "na sluzbie"?
broń to męska dziedzina ? Co ty piszesz chłopie. Zrozum ,że ni pije tu do Twojej dziewczyny tylko do tego że nie musisz wrzuć jej fot w w większości postów. Każdy czy to mężczyzna czy kobieta jest w czymś mocnym i takie propozycje są co najmniej śmieszne. Może ja zaproponuje jakąś dziedzinę sportu i się sprawdzimyklusownik pisze:No to mamy dla Ciebie terapie lecznicza. Cos w Twoich klimatach. Bo domyslam sie, ze odpalanie ogniska z gazeta to hanba dla "mistrza"?
Jako przedstawiciel "sluzb" obyty jestes pewnie z bronia.
My na razie nie mozemy przyjechac do Pl z uwagi na prace ale mamy w planie zjawic sie na zawodach brenchrestowych w Bartoszycach. Niestety raczej juz nie w tym roku.
No i tu oferta dla Ciebie od mojej drobnej "polowki"
Jak masz ochote podreperowac swoje "ego" stan z nia w konkurencji 600 m.
Obadamy jaki z Ciebie twardziel w meskich dziedzinach?
do tej pory raz w życiu mi się zdarzyło ale chętnie bym polatał częściej bo fajna zabawa to jestklusownik pisze:A co do traktorow to domyslam sie ze smigasz nimi na codzien totez nie bede Cie rozbawial kolejnymi opowiesciami jak to...![]()
stary zrozum ,że ja ani pewnie nikt inny nie jest tu tobie wrogiem. Ja zawsze mowie/pisze co myśle. Wrzucasz od cholery ciekawych rzeczy ale czasem no wiesz... I Napisalem to bo mnie to drażni..klusownik pisze:Dobra Prowler.
Przyznam sie.
Mamy tu mala impreze.![]()
Troche sie tu juz wypilo i chyba faktycznie "za bardzo nam wzroslo cisnienie"
Wnioskuje o anulowanie wszystkiego co tu padlo.
![]()
P.S. Jak by co to zorganizujemy dla Ciebie kurs traktorzysty.![]()
Looz to tylko taki maly zarcik
Prowler pisze: że ja ani pewnie nikt inny nie jest tu tobie wrogiem.
No dobra ostatni tekst dzis.Abscessus Perianalis pisze:Piłeś? Nie pisz.
Człowieku, poczyść tematy łatwo się mówi burdel zrobić można, a i tak wysprzątają , to już przesada...klusownik pisze:dziki dziku podczysc tematy tak jak uwazasz.
wnioskuje ze jestescie doswiadczonymi eksploratorami,wiec sie pytam gdzie kaski na glowach? gdzie latarki ? w adidasach do jamy ? chlopie sorry ale jak sie wchodzi do dziury to przed wejsciem zaklada sie caly szpej,fota wyglada mi na typowa slitasna fotke nie majaca nic wspolnego w eksploracja szatanskich czelusciklusownik pisze:My tez czasem sobie chadzamy po jaskiniach.
https://lh5.googleusercontent.com/-dbN3 ... 1_0330.JPG
Tu przed zalozeniem na siebie sprzetu:
Jaskinia ma 30 km