Hobo stove mojego wykonania
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
Hobo stove mojego wykonania
To jest mój hobo stove wykonałem go własnoręcznie z puszki po karmie dla psa
jego 1 test w terenie robione na szybko
jeśli możecie to dawajcie łapki w góre przy filmiku i subskrypujcie w najbliższym czasie nowe filmiki o tematyce survivalowej
jego 1 test w terenie robione na szybko
jeśli możecie to dawajcie łapki w góre przy filmiku i subskrypujcie w najbliższym czasie nowe filmiki o tematyce survivalowej
Ostatnio zmieniony 25 lut 2012, 10:07 przez Mateuszwrx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Kosa, jak na pierwszą taką zabaweczkę, to jak najbardziej można się pochwalić. Oczywiście pod warunkiem, że doda się iż jest się osobą zaczynającą tę zabawę, a nie chce się nauczać. Jeśli patrzeć na to pod kątem kogoś kto ma na tyle duże doświadczenie, żeby samodzielnie czegoś uczyć innych - to niestety filmik jest do pupci.
Nie możemy i nie będziemy dawać łapek w górę. I nie pisz więcej takich zdań na tym forum. Dla nas 'okejka' znaczy tyle, że film możemy komuś polecić. Subskrypcja, jest oznaką tego, że warto obejrzeć większość filmików użytkownika. Nikt z tego forum nie będzie klikał takich rzeczy tylko dlatego, że ktoś poprosił. Na to trzeba zasłużyć.
To, że taki trend się pojawił pośród 'dzieci neo' to nie znaczy, że ktokolwiek myślący za nim będzie podążał.
Nie możemy i nie będziemy dawać łapek w górę. I nie pisz więcej takich zdań na tym forum. Dla nas 'okejka' znaczy tyle, że film możemy komuś polecić. Subskrypcja, jest oznaką tego, że warto obejrzeć większość filmików użytkownika. Nikt z tego forum nie będzie klikał takich rzeczy tylko dlatego, że ktoś poprosił. Na to trzeba zasłużyć.
To, że taki trend się pojawił pośród 'dzieci neo' to nie znaczy, że ktokolwiek myślący za nim będzie podążał.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Też mam takie wrażenie, jak NumLock.. No i niestety oglądając tego typu sprzety robione przez innych Uzytkowników tego forum niestety Twój wypada dość miernie. Ale próbuj dalej 
Nie znam takiego słowa

Mateuszwrx pisze:subskrypujcie
Nie znam takiego słowa

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Popieram mwitka. Należy zachęcać do zmian, poprawiania, ulepszania.
Dobrze, że ja nigdy tutaj nie pokazywałem moich pierwszych opraw noży, czy robótek skórzanych
Uff!
Ale za stylistykę posta i błędy, to krytyka się należy.
Mateuszwrx, działaj dalej, ulepszaj, pokazuj, a "LAJKI" i "ŁAPKI" same się pojawią, bez proszenia się.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - Ignacy Krasick

Dobrze, że ja nigdy tutaj nie pokazywałem moich pierwszych opraw noży, czy robótek skórzanych

Ale za stylistykę posta i błędy, to krytyka się należy.
Mateuszwrx, działaj dalej, ulepszaj, pokazuj, a "LAJKI" i "ŁAPKI" same się pojawią, bez proszenia się.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi - Ignacy Krasick

F..k it, I'll Do It Myself!