Cześć
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Cześć
Witam.
Na imię mam Sebastian, mam 36 lat i jestem z Rudy Śląskiej. Chętnie poznam ludzi z bliskich okolic i nie tylko (celem wspólnych wypadów). W survivalu jestem początkujący, ale kocham i szanuję przyrodę. Dodatkowo jeżdżę w terenie.
Posiadam jednak małą wadę, która nie pozwala mi na extremalne doznania - jestem niepełnosprawny, choruje na wrodzona łamliwość kości. Nie jest tak źle, poruszam się normalnie jednak nieco ostrożniej, wywrotka może dla mnie skończyć się źle.
Mam nadzieję, że nie odstraszę tym nikogo i znajdzie się ktoś chętny na wspólne wyprawy. Polecam okolice rzeki Kłodnicy i Uroczysko "Buczyna" w Rudzie Sląskiej.
Pozdrawiam
Na imię mam Sebastian, mam 36 lat i jestem z Rudy Śląskiej. Chętnie poznam ludzi z bliskich okolic i nie tylko (celem wspólnych wypadów). W survivalu jestem początkujący, ale kocham i szanuję przyrodę. Dodatkowo jeżdżę w terenie.
Posiadam jednak małą wadę, która nie pozwala mi na extremalne doznania - jestem niepełnosprawny, choruje na wrodzona łamliwość kości. Nie jest tak źle, poruszam się normalnie jednak nieco ostrożniej, wywrotka może dla mnie skończyć się źle.
Mam nadzieję, że nie odstraszę tym nikogo i znajdzie się ktoś chętny na wspólne wyprawy. Polecam okolice rzeki Kłodnicy i Uroczysko "Buczyna" w Rudzie Sląskiej.
Pozdrawiam
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Witaj, Sebastianie!
Szacun, że mimo choroby chodzisz w teren. (znam zdrowych jak konie, którzy się boją, że ich tam porwą obcy, zjedzą mrówki a pająki przerobią na kokon
)
Szacun, że mimo choroby chodzisz w teren. (znam zdrowych jak konie, którzy się boją, że ich tam porwą obcy, zjedzą mrówki a pająki przerobią na kokon

Możesz sprecyzować czym?Sebastian pisze:Dodatkowo jeżdżę w terenie.
Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Głowa do góry! Ja jako dzieciak non stop się łamałam, ale trzeba robić to, co się lubi i walczyć z przeciwnościami losu.
Głowa do góry! Ja jako dzieciak non stop się łamałam, ale trzeba robić to, co się lubi i walczyć z przeciwnościami losu.
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
Brawo, ja też.Sebastian pisze:kocham i szanuję przyrodę
Sprawny inaczej, aaaa, za wypady o których mówisz uchylam kapelusza.Sebastian pisze:jestem niepełnosprawny
Tu wszyscy, i Ci przeciwnicy dyskusji i Ci co popierają temat to poprawne dusze.
Znajdą się pewnikiem i tacy co chętnie ruszą w teren. Ślązaków, jak zapewne zauważyłeś, tu nie brak...
witaj

Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
Nie sprawny inaczej! To mnie wku....yaktra pisze:jestem niepełnosprawny
Sprawny inaczej,
Jestem mniej sprawny po prostu i tyle. Nie umiem biegać, skakać i wszystko co wymaga dynamicznych obciążeń, czyli jestem nie w pełni sprawny.
Nie wiem kto wymyślił te sprawny inaczej, mądry inaczej itp. i wkurza mnie to, że sami niepełnosprawni przyjmują te określenia.
Ale nie obraziłem się na Ciebie