survivaltube.pl
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
survivaltube.pl
Witam!
Survival Tube jest pierwszym w Polsce tego typu serwisem skupiającym miłośników survivalu, outdooru, oraz wszystkich tych którzy lubią spędzać czas na wolnym powietrzu.
Zapraszam do rejestracji i wrzucanie swoich filmików
http://survivaltube.pl
Survival Tube jest pierwszym w Polsce tego typu serwisem skupiającym miłośników survivalu, outdooru, oraz wszystkich tych którzy lubią spędzać czas na wolnym powietrzu.
Zapraszam do rejestracji i wrzucanie swoich filmików
http://survivaltube.pl
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- Bastion
- Tytuł użytkownika: nizinny taternik
Bardzo fajne, choc poziom filmow dosc zroznicowany.
Szczegolnie podobaja mi sie filmy Lukasza Luczaja (z cyklu kuchnia.tv), ktorych wczesniej nie widzialem.
Mysle, ze swoje filmy powinien umiescic tez Zdybi. Widzialem jego filmy o technikach ogniowych- to naprawde robi wrazenie!!!
Szczegolnie podobaja mi sie filmy Lukasza Luczaja (z cyklu kuchnia.tv), ktorych wczesniej nie widzialem.
Mysle, ze swoje filmy powinien umiescic tez Zdybi. Widzialem jego filmy o technikach ogniowych- to naprawde robi wrazenie!!!
Co nas nie zabije to nas wzmocni...
Lisu pisze:Absolutnie wszystkie filmy Zdybiego !Bastion pisze:Mysle, ze swoje filmy powinien umiescic tez Zdybi. Widzialem jego filmy o technikach ogniowych- to naprawde robi wrazenie!!!
Super stronka, sam coś podrzucę na stronkę.
Dąb też miażdży, także jego filmiki również powinny się pojawić.
Pomysł dobry, nie trzeba długo szukać, na pewno się przyda, jednak i tak większość z nas wszystkie filmiki widziała (sam wielokrotnie oglądam te same filmiki).
-
- Tytuł użytkownika: Dawniej Rafick
Nie trzeba nie wiadomo ile przeszukiwać yt :->
Nie trzeba nie wiadomo ile przeszukiwać yt :->
Moje zdjęcia i nie tylko: WildWay.pl
Wczoraj udostępniłem nową funkcję "Dodawanie zdjęć". Jak ktoś ma ochotę się pochwalić swoimi fotkami to zapraszam
www.survivaltube.pl
www.survivaltube.pl