Tor przeszkód
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Tor przeszkód
Zacząłem robić z kolegami tor przeszkód w lesie. Na razie to linki do przeskakiwania i czołgania. Macie jakieś propozycje przeszkód, porady, projekty? Z góry dzięki.
Pozdro
Pozdro
-
Rób wszystko co sie da np. płotki,ciągnięcie opony
możesz też zawiesić line na gałęzi a pod nią zrobic rów,slalon między drzewami ,kombinuj im trudniej tym lepiej
Użyj fantazji
tak jak koledzy wyżej radzili pooglądaj jakieś filmy albo selekcję na iTVP.pl
[ Dodano: 2008-02-07, 21:03 ]
Ja kiedyś zrobiłem sobie most komandosa na linie może było to tylko 1,5 m nad ziemią ale zawsze coś.

Użyj fantazji

tak jak koledzy wyżej radzili pooglądaj jakieś filmy albo selekcję na iTVP.pl
[ Dodano: 2008-02-07, 21:03 ]
Ja kiedyś zrobiłem sobie most komandosa na linie może było to tylko 1,5 m nad ziemią ale zawsze coś.
- aciepk
- Tytuł użytkownika: UCePe ssie
Ja lubię stanie na budzie... Jeżeli fauluję to zawsze przypadkiem dla przykładu gdy wyrzucam piłkę potrafię uderzyć z rozpędu zawodnika stojącego obok przypadkiem oczywiście, albo gdy rozpędzony napastnik na mnie wpada i się odbija 
A sam bólu doświadczam gdy się rzucam, albo odbijam piłkę kolanami lub coś (Pierońskie pieczenie...), poza tym standard: wybite palce, skręcone kostki, siniaki, otarcia, krew z nosa itp... Można się zahartować.

A sam bólu doświadczam gdy się rzucam, albo odbijam piłkę kolanami lub coś (Pierońskie pieczenie...), poza tym standard: wybite palce, skręcone kostki, siniaki, otarcia, krew z nosa itp... Można się zahartować.