23 - 25. IX. 2011 Tatry polskie.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Tak tatry są piękne , tylko tłumy odstraszają. Fajny wypad.
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
- Hillwalker
Heh. Byłem tam dokładnie w tym samym czasie
Niestety po dwóch dniach łażenia w końcu rozłożyło mnie jakieś grypsko, z którym walczyłem już od kilku dni przed wyjazdem. Dwa kolejne dni spędziłem w wyże i powrót. Pierwszego dnia Kościelec, a drugiego Szpiglasowa Przełęcz z Morskiego do Piątki i powrót Roztoką.

...smelling the air when spring comes by raindrops reminds us of youthful days...