Proponowałbym małe podsumowanie kto z kim jedzie z okolic Zagłębie i Katowice aby na koniec nie okazało się, że ktoś jest "zameldowany" w dwóch samochodach a inny z kolei został na lodzie.
Z tego co mi wiadomo to Roman organizuje wyjazd z Katowic plus 4 osoby (więc razem 5 osób).
Ja mam samochód 5 osobowy ale z tyłu we trójkę będzie po prostu ciasno (no ... mnie to teoretycznie wsi bo będę jechał cały czas z przodu ale mam też wzgląd na innych i survival nie musi się zaczynać już na samym starcie

).
Tak więc sugerowałbym zebrać się we czwórkę (ja + 3) ale jeśli ktoś miałby samotnie telepać się przez pół Polski to sprawa zabrania kolejnej osoby jest do przedyskutowania.
W tym miejscu apeluję do innych osób które jadą z tego rejonu własnymi samochodami (a z listy wynika, że takie są) aby zgłosiły (w miarę możliwości) wolne miejsca dla potrzebujących (oczywiście nic na siłę !).
Ja ze swej strony zabieram:
Gryf'a (zahaczymy pod drodze o Wrocław)
Rob'a 30 *
Qasz'a *
(
Rzuf jedzie już z Romanem)
*) Podrzućcie na PW gdzie moglibyście wskoczyć do samochodu. Ja mogę pojechać z DG w kierunku A4 przez S-c Zagórze i Dańdówkę. Potem np. podjechać pod "Outlet" i a stąd już na trasę. Pasi Wam ??