Wasze wyroby Artystyczne.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Wasze wyroby Artystyczne.
Czy macie jakieś wyjątkowe, piękne itp. rzeczy, które zrobiliście własnoręcznie np. podczas wędrówki, co kojarzy wam się z jakimś miejscem. Chodzi mi o rzeczy najbardziej związane z wędrówką, lasem itd.
Ja mam kilka takich rzeczy, które później pokażę.
Ja mam kilka takich rzeczy, które później pokażę.
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Ja strugam łódeczki z kory, są bardzo piękne, ale zawsze je puszczam na wodę i nie mam :p
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
... I jest w tym dużo mądrośći życiowej (jakoś tak mnie filozoficznie naszło)BRAT_MIH pisze:Ja strugam łódeczki z kory, są bardzo piękne, ale zawsze je puszczam na wodę i nie mam
Panowie: na Zlocie robimy konkurs na najładniejszą łódeczkę struganą. Można też z kory brzozowej zszywać.
Zwycięzca dostanie buziaka od Alexandry... ale za 5 lat, jak pełnoletniość osiągnie
F..k it, I'll Do It Myself!
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
a tak serio to nagminnie strugam kije spacerowe, zawsze na postoju sobie coś tam doszkubuję na kiju. Oczywiście nie składuje ich, bo po wyprawie w góry zostawiam taki kij na szlaku w widocznym miejscu, może ktoś go jeszcze użyje do wędrówki. W struganiu stawiam większy nacisk na ergonomię uchwytu niżeli na walory estetyczne, choć zdarza mi się zrobić jakiś prosty wzorek. ot taki odstresowywacz
a tak serio to nagminnie strugam kije spacerowe, zawsze na postoju sobie coś tam doszkubuję na kiju. Oczywiście nie składuje ich, bo po wyprawie w góry zostawiam taki kij na szlaku w widocznym miejscu, może ktoś go jeszcze użyje do wędrówki. W struganiu stawiam większy nacisk na ergonomię uchwytu niżeli na walory estetyczne, choć zdarza mi się zrobić jakiś prosty wzorek. ot taki odstresowywacz
Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
- Offtime
- Tytuł użytkownika: niedzielny harcerzyk
Proszę jak rozporządzają dziewczyną, to się w świetle prawa jakoś nazywa?
Moja kolekcja militariów
Casual Survival Blog
Forum internetowe nie służy dyskusji, co najwyżej wymianie poglądów.
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Nicco, fajne są te płaskorzeźby. Mają takie swojskie, słowiańskie oblicza
Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
zgodzę się za 5 lat xd.Góral pisze:Widzicie?! Dziewczyna zna swą wartość!
:
[ Dodano: 2011-03-25, 20:15 ]
Piękne, bardzonicco pisze:Trudno nazwać to wyrobem artystycznym, ale..........hm, wyszło coś takiego.
[url=http://img23.imageshack.us/img23/2574/prace1.th.jpg]Obrazek[/URL]
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
puchalsw, Eeee no gites jest, ja może dojdę kiedyś do takiej wprawy
jak na razie to kołeczki strugam na brzozy do spuszczania soczków
jak na razie to kołeczki strugam na brzozy do spuszczania soczków
Lotus Turbo Challenge II
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Alexandro, Zerknij na galerię Mr.Wilsona tam jest kilka łyżek i innych jego ręcznych robótek.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
To i ja się pochwalę Z racji na zainteresowania moje wyroby związane są głównie z ruchem skautowym. Podstawowy wyrób, którym obdarowuję Przyjaciół, to laski skautowe z rzeźbioną lilijką. Jednak zdarzają się i inne rzeczy... Niestety trochę mało czasu mam, a większość wyrobów jest gdzieś u ludzi dlatego mam tylko kilka zdjęć.
Lilijka i znak puszczański na laskach skautowych. Ta laska ze znakiem puszczaństwa należała do mojego przybocznego który kilka lat temu zginął w wybuchu w domu swojej babci, ma dla mnie szczególne znaczenie...
Uploaded with ImageShack.us
Następny jest krzyż gdy wykopałem na podwórzu uschłą jarzębinę i zobaczyłem jak układają się jej korzenie, to od razu wiedziałem co z niej będzie...
Na koniec laska którą zrobiłem dla siebie. Lilijka, znak puszczański, i jastrząb który siedzi na szczycie. Miał być jastrząb, a jest coś co przypomina gołębia... icon_twisted
Na razie to tyle jak dogrzebie się do innych zdjęć to je wrzucę
Lilijka i znak puszczański na laskach skautowych. Ta laska ze znakiem puszczaństwa należała do mojego przybocznego który kilka lat temu zginął w wybuchu w domu swojej babci, ma dla mnie szczególne znaczenie...
Następny jest krzyż gdy wykopałem na podwórzu uschłą jarzębinę i zobaczyłem jak układają się jej korzenie, to od razu wiedziałem co z niej będzie...
Na koniec laska którą zrobiłem dla siebie. Lilijka, znak puszczański, i jastrząb który siedzi na szczycie. Miał być jastrząb, a jest coś co przypomina gołębia... icon_twisted
Na razie to tyle jak dogrzebie się do innych zdjęć to je wrzucę
Jeśli jeden człowiek coś potrafi , to i ja mogę się tego nauczyć...!