witam wszystkich.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
witam wszystkich.
chciałbym powitać wszystkich użytkowników forum. Od dosyć dawna forum przeglądam jednak przyszedł i ten moment aby się zarejestrować i przywitać. Kilka słów o mnie? Od dawien dawna tematyka "leśna" jest mi bliska. Nie wyobrażam sobie inaczej "dobrze" spożytkowanego czasu jak tylko bytując w lesie czy uprawiając turystykę. Łączę to jednocześnie z moją pasją związaną z rowerem i większość wolnych chwil spędzam na eksploracji swojego regionu i lasów na tym obszarze (i nie tylko) właśnie podróżując rowerem. Gdy pogoda nie nastraja do wypadów rowerowych, szwendam się po okolicy na piechotę
Ulubione miejsca wypadowe na wakacje? Bieszczady oraz Beskid Niski. pozdrawiam lynx

- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- earthtraveler
- Gadu Gadu: 6793090
- Tytuł użytkownika: Lubię sobie połazić
- Tytuł użytkownika: Karol

"nikt jeszcze nie wie, czy stare słońce zarysuje nowy dzień..."
https://picasaweb.google.com/traper.w
https://picasaweb.google.com/traper.w
- Mr. Wilson
Cześć.
Temat jazdy na rowerze jest mi bliski, bardzo lubię ten środek transportu. Przez 5 lat dojeżdzałem codziennie do pracy rowerem, do momentu gdy na moich oczach samochód zabił mojego dobrego kolegę który, również jechał tego dnia rowerem do pracy.
Bądź ostrożny i zawsze miej oczy dookoła głowy.
Temat jazdy na rowerze jest mi bliski, bardzo lubię ten środek transportu. Przez 5 lat dojeżdzałem codziennie do pracy rowerem, do momentu gdy na moich oczach samochód zabił mojego dobrego kolegę który, również jechał tego dnia rowerem do pracy.

Bądź ostrożny i zawsze miej oczy dookoła głowy.
Las moim domem i najlepszym przyjacielem