i nowych
 i nowych   bywalców tego zacnego forum
 bywalców tego zacnego forum  większosc z Was nie będzie mnie kojarzyc bo duzo więcej czytam czytałem to forum  niz postowałem
 większosc z Was nie będzie mnie kojarzyc bo duzo więcej czytam czytałem to forum  niz postowałem  .POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MÓWIE WITAM
 .POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MÓWIE WITAM 
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
 i nowych
 i nowych   bywalców tego zacnego forum
 bywalców tego zacnego forum  większosc z Was nie będzie mnie kojarzyc bo duzo więcej czytam czytałem to forum  niz postowałem
 większosc z Was nie będzie mnie kojarzyc bo duzo więcej czytam czytałem to forum  niz postowałem  .POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MÓWIE WITAM
 .POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MÓWIE WITAM 
 nie ma atrakcji powiadacie  he  :-/  a stare niemry i sunrice festiwal to nie atrakcie
  nie ma atrakcji powiadacie  he  :-/  a stare niemry i sunrice festiwal to nie atrakcie  taki zarcik przepraszam jesli kogos uraziłem
  taki zarcik przepraszam jesli kogos uraziłem   nic mnie nie łączy z Kołobrzegiem po za Moja Lubą która z tąd pochozi  no i działką budowlana na której stawiam dom ale to kilka km od kg
  nic mnie nie łączy z Kołobrzegiem po za Moja Lubą która z tąd pochozi  no i działką budowlana na której stawiam dom ale to kilka km od kg  w pięknym sosnowym lesie
  w pięknym sosnowym lesie  ja  pochodze z Białogardu 40 km od kołobrzegu tam też pracuje w LP.Ps sunrice to syf
  ja  pochodze z Białogardu 40 km od kołobrzegu tam też pracuje w LP.Ps sunrice to syf  kupa naćpanych małolatów rozbijajacych sie na słupach i przydrożnych drzewach
  kupa naćpanych małolatów rozbijajacych sie na słupach i przydrożnych drzewach  szkoda drzew
  szkoda drzew