PS. Przepraszam za błędy, klawiatura mi siada.

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Witaj OlaAlexandra pisze:Moim autrorytetem jest Bear Grylls i moja drużynowa.
A mi się podoba jak pokazuje jak nie przetrwaćAlexandra pisze: Podoba mi się w Berze to jak pokazuje przetrwanie.
darujcie sobie coś takiego, wiem on czasem robi z siebie takiego idiotę ale podoba mi się jak pokazuje przyrodę i sposób przetrwania.Dąb pisze:A mi się podoba jak pokazuje jak nie przetrwaćAlexandra pisze: Podoba mi się w Berze to jak pokazuje przetrwanie.
Oleńko, Niedźwiadek NIE pokazuje sposobów na przetrwanie tylko na to jak skutecznie zrobić sobie krzywdę. A co do jego pokazywania przyrody... cóż, popatrz może jak ją "pokazuje" Raymond Mears i sama oceń, który z nich jest warty naśladowania:Alexandra pisze:podoba mi się jak pokazuje przyrodę i sposób przetrwania.
dziękuje bardzo za uznaniedaniel999 pisze:Ten ankieter był po prostu boskiNumLock pisze:Był ostatnio taki jeden ankietera poza tym witam.
bear może i nie zmienia swoich poglądów ale ty pod niewielką krytyką forumowiczów już mówisz że nie jest taki fajny i robi z siebie idiotę. a co do tego że pokazuję przyrodę to a i owszem, nawet się nauczyłem budowy wewnętrznej wielu robaków rozpryskujących się na obiektywie kameryAlexandra pisze:Jakub - dzięki, już mam avatar. Na avatarze jest mój pies.
[ Dodano: 2010-12-25, 09:57 ]darujcie sobie coś takiego, wiem on czasem robi z siebie takiego idiotę ale podoba mi się jak pokazuje przyrodę i sposób przetrwania.Dąb pisze:A mi się podoba jak pokazuje jak nie przetrwaćAlexandra pisze: Podoba mi się w Berze to jak pokazuje przetrwanie.