WOLVERINE, Wyluzuj! Moja Żona przegrała konkurs internetowy z paszczurami, które były tak zdeterminowane, że nabijały sobie po 10-15 kliknięć na minutę, przez 12h.
Podobno są specjaliści od wygrywania wszelkiego rodzaju konkursów.
Żenada.
Ważne że Reconnetowcy choć trochę mogli pomóc...
Czołem!
kliknięcie w konkursie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
- Gadu Gadu: 2987112
- Tytuł użytkownika: Kniejołaz
Biorąc pod uwagę wartość głównej nagrody to szczerze wątpię, że nie doszło do przekrętu i ktoś z organizatorów konkursu postanowił zagarnąć nagrodę dla siebie (swojej rodziny), bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że dwie różne osoby wymyśliły tą samą nazwę, takie rzeczy się nie zdarzają nawet w konkursach, gdzie nagrody są wręcz symboliczne...WOLVERINE pisze:wygrał ktoś kto niby dal ta nazwę prędzej. jeden wielki wałek.najgorsze jest to, że dzieci strasznie to przeżywają....
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Może by jednak pomyśleć o jakiejś nagrodzie pocieszenia dla nich? Jak nie od (tfu..) organizatora, to od Recona. Wolverine, pomyśl o tym. Jeśli zrzuci się kilka, kilkanaście osób po np. 10 zł, to na jakiś upominek powinno wystarczyć. Niech wiedzą że poza oszustami są też ludzie którzy doceniają dobre pomysły.WOLVERINE pisze:wygrał ktoś kto niby dal ta nazwę prędzej. jeden wielki wałek.najgorsze jest to, że dzieci strasznie to przeżywają....
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."