Nie muszę się przedstawiać jak mam na imię, survivalem interesuje się od niedawna, moją pasją są psie zaprzęgi, dokładnie, dogTrekking, bikejoring.
Wydaje mi się że gdyby połączyć survival z dogTrekkingiem wyszła by niezła przygoda, co wy na to ?
Zarejestrowałem się tutaj aby poznać ludzi co się tym zajmują i chętnie mi pomogą, może jest tu ktoś z was co ma Hasana (husky)
Witam wszystkich
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- marcino1982r
- Tytuł użytkownika: nienachalnie młody
Cześć, no wreszcie ktoś z moich okolic 
Ja co prawda nie z psiakiem ale biwakowanie i liny- więc może coś kiedyś jeszcze na jesień- nasze ulubione miejsce to Głowno niedaleko Łodzi, bywaliśmy też na nocki na Brusie- wiesz pewnie gdzie,
poza tym mapa pokazuje leśne tereny których nie znam więc może jakieś expedition urządzimy
:D:D:D:D:D

Ja co prawda nie z psiakiem ale biwakowanie i liny- więc może coś kiedyś jeszcze na jesień- nasze ulubione miejsce to Głowno niedaleko Łodzi, bywaliśmy też na nocki na Brusie- wiesz pewnie gdzie,
poza tym mapa pokazuje leśne tereny których nie znam więc może jakieś expedition urządzimy

- marcino1982r
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com