Czy w tym roku będzie zlot recona?

Relacje, zaproszenia i pomysły na ...

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Awatar użytkownika
maxter
Czy w tym roku będzie zlot recona?

Post autor: maxter »

Dawno mnie na forum nie było. Jest już połowa września, więc myślę sobie "wejdę na forum sprawdzę kiedy i gdzie odbędzie się w tym roku zlot recona", a tu klops. Cisza... Przyznam, że mnie to zmartwiło. W tym roku "wakacje" miałem tak zawalone, że w lesie byłem raptem kilka razy, a najbliższe kilka miesięcy będzie jeszcze trudniejszych.

Co Wy na to, żeby na szybko zorganizować jakieś spotkanie? Może miejsce Pathargasa (jeżeli źle napisałem to przepraszam), w którym miał być wypad rekonstrukcyjny? Wiem, że spora część będzie miała problem z wygospodarowaniem czasu "na już", ale myślę że na jedną, czy dwie nocki można by się zebrać? Może udałoby się to zrobić przed początkiem października?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Awatar użytkownika
Jaca
Post autor: Jaca »

Michał tu nieśmiało zagaił ale na razie stoimy w martwym punkcie.

viewtopic.php?t=2389
...smelling the air when spring comes by raindrops reminds us of youthful days...
Awatar użytkownika
maxter
Post autor: maxter »

Oups... Nie zauważyłem tego. Dzięki bardzo.
W takim razie temat do mogilnika.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy, wyprawy oraz spacery”