Warszawskie spotkanie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Warszawskie spotkanie
Coby nie tworzyć OT w innych wątkach...
Termin - obecny weekend zaczynając od piątku. Dzień do dogadania.
Miejscówek jest kilka:
- Piachy Grochalskie,
- P. Kampinoska,
- rejon Świdra,
- Wyspy Wiślane na wysokości Józefowa,
- lasy rembertowsko-okuniewskie.
Mało łażenia, bardziej spotkanie przy cieple ogniska (chyba, ze są jakieś inne pomysły co do tego).
Kto byłby chętny?
Termin - obecny weekend zaczynając od piątku. Dzień do dogadania.
Miejscówek jest kilka:
- Piachy Grochalskie,
- P. Kampinoska,
- rejon Świdra,
- Wyspy Wiślane na wysokości Józefowa,
- lasy rembertowsko-okuniewskie.
Mało łażenia, bardziej spotkanie przy cieple ogniska (chyba, ze są jakieś inne pomysły co do tego).
Kto byłby chętny?
,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''
- Michal N
- Gadu Gadu: 9361862
- Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
Na 90% jestem chętny, tylko ze w sobotę do niedzieli (sprawy rodzinne), i nie daleko (kwestia finansowa).
Może Puszcza Słupecka, przejście od Marek wzdłuż Czarnej Strugi do Stanisławowa/Rembelszczyzny. Trasa nie daleka, można znaleźć fajne miejsce na obóz i heja w palnik
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 3&t=k&z=14
Dojazd: 718 do pętli w markach (Czarna Struga), powrót ,wszystko co wraca z Nieporętu.
Min. takie atrakcje: http://picasaweb.google.pl/lh/photo/tXc ... directlink
Może Puszcza Słupecka, przejście od Marek wzdłuż Czarnej Strugi do Stanisławowa/Rembelszczyzny. Trasa nie daleka, można znaleźć fajne miejsce na obóz i heja w palnik

http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 3&t=k&z=14
Dojazd: 718 do pętli w markach (Czarna Struga), powrót ,wszystko co wraca z Nieporętu.
Min. takie atrakcje: http://picasaweb.google.pl/lh/photo/tXc ... directlink
- przeszczep
- Gadu Gadu: 9000624
- Tytuł użytkownika: zagorzały turysta
- Gadu Gadu: 9361862
- Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
puchalsw pisze:Może Puszcza Słupecka, przejście od Marek wzdłuż Czarnej Strugi do Stanisławowa/Rembelszczyzny. Trasa nie daleka, można znaleźć fajne miejsce na obóz i heja w palnik
http://maps.google.com/ma...109863&t=k&z=14
Min. takie atrakcje: http://picasaweb.google.p...feat=directlink
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Dobra Panowie. Widzę że plan już macie. Ja dzisiaj zacznę negocjacje domowe 
Ponieważ muszę być w sobotę w domu rano (wspomniany wyjazd na turniej) podjadę gdzieś samochodem (też o jakiejś 21:00) gdzie będę mógł go na noc zostawić. Zawsze parkuję koło Rancho Bena kiedy idę w las. Pytanie tylko, gdzie wy się rozłożycie.
TUTAJ JEST RANCHO BENA
Na południowy wschód od Rancha znajdują się lasy wokół Czarnej Strugi. Teren dosyć podmokły, sporo tam dzików, no i komary tną jak jasny gwint.
Idąc dalej ulicą (właściwie to trakt leśny, ale przejezdny dla samochodów) Brukową, po przejściu przez mostek na Czarnej, po 200-300 metrach odbija się w lewo w Zielony Szlak.
Tutaj jest dosyć ciekawie (w tych okolicach znalazłem bobrowisko, obecnie opuszczone)
PUNKT B NA MAPIE pokazuje mniej więcej centrum tego terenu.
Teren jest bardziej wyniesiony, sporo pagórków, i wzniesień. Są oczka wodne, a co za tym idzie komary, i muchy końskie, ale idzie przeżyć. Myślę o założeniu tam stałego obozu, bez jakiejś wycinki, ale miejsca gdzie będzie można się zatrzymać przy eksploracji Białobrzegów i ewentualnym wypadzie nad Parów Karski.
Pytanie teraz, gdzie Wy będziecie, jeśli będę Was szukał. Z którego miejsca wystartujecie?
Będzie ktoś miał GPS? Wtedy podesłanie namiarów komórką rozwiązuje problem.
Tak jak napisałem wcześniej. Obecności nie obiecuję, bo Żona może (i będzie miała prawo, ostatnio trochę mnie nie było) może postawić veto
.
Dam jeszcze znać

Ponieważ muszę być w sobotę w domu rano (wspomniany wyjazd na turniej) podjadę gdzieś samochodem (też o jakiejś 21:00) gdzie będę mógł go na noc zostawić. Zawsze parkuję koło Rancho Bena kiedy idę w las. Pytanie tylko, gdzie wy się rozłożycie.
TUTAJ JEST RANCHO BENA
Na południowy wschód od Rancha znajdują się lasy wokół Czarnej Strugi. Teren dosyć podmokły, sporo tam dzików, no i komary tną jak jasny gwint.
Idąc dalej ulicą (właściwie to trakt leśny, ale przejezdny dla samochodów) Brukową, po przejściu przez mostek na Czarnej, po 200-300 metrach odbija się w lewo w Zielony Szlak.
Tutaj jest dosyć ciekawie (w tych okolicach znalazłem bobrowisko, obecnie opuszczone)
PUNKT B NA MAPIE pokazuje mniej więcej centrum tego terenu.
Teren jest bardziej wyniesiony, sporo pagórków, i wzniesień. Są oczka wodne, a co za tym idzie komary, i muchy końskie, ale idzie przeżyć. Myślę o założeniu tam stałego obozu, bez jakiejś wycinki, ale miejsca gdzie będzie można się zatrzymać przy eksploracji Białobrzegów i ewentualnym wypadzie nad Parów Karski.
Pytanie teraz, gdzie Wy będziecie, jeśli będę Was szukał. Z którego miejsca wystartujecie?
Będzie ktoś miał GPS? Wtedy podesłanie namiarów komórką rozwiązuje problem.
Tak jak napisałem wcześniej. Obecności nie obiecuję, bo Żona może (i będzie miała prawo, ostatnio trochę mnie nie było) może postawić veto

Dam jeszcze znać
F..k it, I'll Do It Myself!
- przeszczep
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Dobra! Teraz qurde ja musze sobie wyjśćiówkę załatwić. Rancho Bena to dobra meta. Przy Brukowej stoją tam samochody, są latarnie, więc na noc można bryczkę zostawić.
Odezwę się wieczorem, ewentualnie jutro z rana.
Jak by się okazało że nie dam rady na czas, to umówimy sie na koordynaty. Np:
Po skręcie w Zielony, 500 kroków (tylko się nie smiejcie, ale poczytajcie Kryptonim "Bravo Two Zero" {McNab Andy}, jak to było w czasach bez GPSów), znak charakterystyczny, taki i taki...
może z tego być niezła zabawa...
Moją komóre wyślę do Was na PW zaraz.
przeszczep, może wyEDYTuj swojego posta i wytnij ten numer? Cholera wie kto tu zagląda na forum
Później stalker będzie Cię molestował 
Odezwę się wieczorem, ewentualnie jutro z rana.
Jak by się okazało że nie dam rady na czas, to umówimy sie na koordynaty. Np:
Po skręcie w Zielony, 500 kroków (tylko się nie smiejcie, ale poczytajcie Kryptonim "Bravo Two Zero" {McNab Andy}, jak to było w czasach bez GPSów), znak charakterystyczny, taki i taki...
może z tego być niezła zabawa...
Moją komóre wyślę do Was na PW zaraz.
przeszczep, może wyEDYTuj swojego posta i wytnij ten numer? Cholera wie kto tu zagląda na forum

F..k it, I'll Do It Myself!