Moze na Litwe?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Moze na Litwe?
Jak w temacie, moze by tak na Litwe? Jestem w stanie zalatwic kawalek zalesionego terenu, dostep do rzeki(Wilia) i przyjazne srodowisko....Moze sa chetni? Pytam narazie o chetnych, jezeli tacy beda-przystapie do organizacji....
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Ech, chyba muszę zmienić pracę żeby mieć więcej wolnego czasu, nie słyszał ktoś o wolnym etacie multimilionera? 
..a na Litwę ślinka cieknie, choć bardziej w formie 'objazdowej' niż zalegnięcia w lesie, ale zawsze mógł by to być dobry początek.

..a na Litwę ślinka cieknie, choć bardziej w formie 'objazdowej' niż zalegnięcia w lesie, ale zawsze mógł by to być dobry początek.
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
To może na drugi majowy weekend? Ja byłbym zainteresowany odwiedzeniem Litwy.
Valdi - jak z dojazdem? Z tego co na razie wyszukałem to najtańszym wariantem jest autobus z Suwałk. Nie wiesz jaka jest cena za bilet na pociąg Białystok-Szestokai-Wilno? (na stronie PKP ceny się nie sprawdzi bo połączenie międzynarodowe).
Valdi - jak z dojazdem? Z tego co na razie wyszukałem to najtańszym wariantem jest autobus z Suwałk. Nie wiesz jaka jest cena za bilet na pociąg Białystok-Szestokai-Wilno? (na stronie PKP ceny się nie sprawdzi bo połączenie międzynarodowe).
-