Se lepiej w mózgownice wbij, a nie w drzewkoA jak wbija się w drzewko to jutro albo po niedzieli jak będe w lesie i będe miał aparat

Starajmy się szanować dzika przyrodę.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
WitamZajar!Zajar pisze:Witam, z chęcią poczytam o widocznych wadach, niech kolega zapoda:)Fredi pisze:oprócz ładnego wykonania, widzę więcej wad niż zalet
To prawda.Dąb pisze:Wykonanie wgniata w ziemię.
Powiem tak, noże są moją pasją od dziecka, mam to nawet w genach:)Hakas pisze:WitamZajar!Zajar pisze:Witam, z chęcią poczytam o widocznych wadach, niech kolega zapoda:)Fredi pisze:oprócz ładnego wykonania, widzę więcej wad niż zalet
Co do wyglądu zewnętrznego nie ma do czego się czepić. Jedynie co można powiedzieć to to, że głownia tanto nie za bardzo nadaje sie do użytku terenowego. Jakoś nie widzę sprawnego sprawiania ryby czy też ssaka takim 700g łomem. Może przygotowanie ogniska (w tym wypadku waga to zaleta) ale szykowanie posiłku to już katastrofa.
Masz ładny avatar kolego. Patrząc na niego sądzę, że powinieneś mieć duże doświadczenie z nożem w terenie.
Może zamieścisz jakieś krótkie filmiki jak za pomocą tanto ( chodzi o nóż a nie człowieka z forum) sprawiasz jakieś upolowane zwierze.
Powiem tak mi się to jeszcze nie udało :-/ Hakas
Podejrzewam, że tu chodziło tylko o profil i wyprowadzenie KT. Dlatego komentującym zapewne bardziej spodobają się pod kątem funcjonalności inne prace z Twojej strony. Piękne rzeźby czynisz.Zajar pisze:Są surwiwalowcy,którzy preferują folderki i takie tam inne zabaweczki typu rodzina wicków itp. (z całym szacunkiem do Wicków) wiadomo nie ma uniwersalnego sprzętu w teren, trzeba mieć co najmniej dwa noże, ale przynajmniej jeden nie powinien być zabawką.
- wielki i ciężki,Zajar pisze: Witam, z chęcią poczytam o widocznych wadach, niech kolega zapoda:)