Zasobnik piechoty górskiej - ceny, dostępność
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- aciepk
- Tytuł użytkownika: UCePe ssie
Zasobnik piechoty górskiej - ceny, dostępność
Ile daliście za swoje zasobniki? Jakich są firm? Jaki kamuflaż?
Muszę sobie kupić jakiś plecak o konstrukcji podobnej do alpinistycznego i padło na zasobnik, z racji tego, że miałem doczynienie z woodpeckerem... Jednakże poszukuję takiego w panterze leśnej wraz z plecakiem patrolowym.
I tu pytanie:
Gdzie i za ile? Czy może pytać w HM?
Muszę sobie kupić jakiś plecak o konstrukcji podobnej do alpinistycznego i padło na zasobnik, z racji tego, że miałem doczynienie z woodpeckerem... Jednakże poszukuję takiego w panterze leśnej wraz z plecakiem patrolowym.
I tu pytanie:
Gdzie i za ile? Czy może pytać w HM?
-
Pajak robi coś takiego http://allegro.pl/item337461667_profesj ... pider.html , nie wiem, może zasobniki też.
-
- Gadu Gadu: 2814014
- Tytuł użytkownika: Świr z Ciemnogrodu
Ja swój kupiłem na Allegro (Paso, leśne kamo) za 350 PLN, bez dodatkowego plecaka (i tak dopinam PP25). Materiał (zwykły poliester) nie jest zły, ale kiedyś macałem zasobnik Modusa (nie kupiłem bo pustynny był) i tamten wydawał mi się grubszy (raczej nie za sprawą impregnatu). W moim (Paso) są trochę liche fastexy, po za tym ok. Raczej odradzałbym Konfekcjonera, kiedyś miałem inny ich plecak (leśne kamo) i był z trochę badziewnego materiału (może pustynny mają lepszy, nie wiem), ale z kolei wszystkie plastiki miał z National Molding.
Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie.
- palowski
- Gadu Gadu: 5301996
- Tytuł użytkownika: wiszę w hamaku
Pajak bankowo szyje zasobniki, oglądałem sobie nawet ich szycie i części składoweWedrowycz89 pisze:Pajak robi coś takiego http://allegro.pl/item337461667_profesj ... pider.html , nie wiem, może zasobniki też.

a Spidera z całym szacunkiem i sympatią jakim darzę Pajaka nie polecam - jest mniejszy niż się wydaje, a 40 litrów to nie wiem gdzie upchnęli.
ponadto materiał - to nie jest ani cordura, ani nic podobnego, tylko ordynarny nylon.