Jeśli jest możliwość przeniesienia ankiety to uprzejmie o to proszę

Niestety chyba nie da się zrobić tak aby wiadomo było kto jakie opcje wybrał ( w każdym razie ja nie wiem jak to zrobić)
Mam nadzieję, że zadziała tak jak powinno

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Jeden z najmądrzejszych tekstów jakie przeczytałem na tym forum.Stalker pisze:Łowco Skarbów: W bannerze widocznym powyżej ( na prawo od napisu reconnet.pl i wizerunku włóczykija z Muminków ) jest napisane militaria, survival, turystyka. Jeśli nie zdołamy ustalić lokacji ani terminu zlotu przed kulminacją sezonu będzie to dowód, że nikt z nas nie jest godzien żadnego z tytułów: militarysty, survivalowca ani turysty. Rozumiem głebokie zaangażowanie w sprawy rodzinne, spodziewam się, że część z nas nie utożsamia się z myślą wojskową ( vide militaria ), nie zdziwię się gdy konsekwencje podjętej kariery zawodowej czy edukacyjnej staną na drodze do realizacji zlotu, ale nie zrozumiem zwykłego konformzmu w niemożności "wyrwania się" na kilka dni w dowolne miejsce w Polsce w dowolnym terminie. Albo nazywamy się ludźmi zdolnymi do przetrwania w niesprzyjających warunkach albo pokazujemy jak prozaiczne "czynniki" potrafią stanąć nam na drodze. Wybaczcie panowie, ale niemożność zdecydowania się na dowolny termin i dowolne miejsce nie dowodzi niczego poza zwykłą nieudolnością.
Padło hasło Nadbrzeże jako miejsce spotkania. Blisko Warszawy - każdy wie jak dotrzeć do stolicy. Basta. Termin się klaruje poprzez ankietę - Basta. Albo rybki albo... Jeśli w ciągu najbliższych 14 dni nie ustalimy miejsca i terminu to proponuję by każdy poświęcił przynajmniej godzinę swojego życia na przemyślenia nad sensem dalszego nazywania się survivalowcem.
 i to nie żart.
 i to nie żart.Rafał, jeśli nie chcesz publicznie przyznać się że Ty to Ty, to spoko, administratorzy mogą przymknąć na to oko, ale odpuść sobie kryptoreklamę własnej osoby.Żuraw pisze:Ten Gryf to chyba był na tym forum prorokiem skoro przewidział taki scenariusz wypadków z tym wybieraniem miejsca i terminu.
Nie wiem czy to dobry pomysł...powoli robi się to niepoważne. I co ? Teraz już na porządku dziennym będzie taka zabawa? Najpierw narzekanie, potem płakanie o bana, potem ban, potem nowe konto i znów narzekanie, i znów płakanie o bana...Tanto pisze: to spoko, administratorzy mogą przymknąć na to oko
Nie wierzę. Jeśli do tego doszło to jest to podła zagrywka. To już próżność posiadać więcej jak jedno konto. Gryfie ? Czy to prawda ?Treasure Hunter pisze:Rafał- z ilu swoich kont oddałeś głosy? Chcemy zrobić dogrywkę między dwoma terminami i chciałbym wiedzieć jak bardzo zmanipulowałeś wyniki.
.slaq pisze:Dojazd jest łatwiejszy niźli do Nadbrzeży no i teren zdecydowanie zróżnicowany