Tylko trzeba nie zwracać uwagi na to że jest również mokro, ciemno, wysoko, do domu daleko i zimno
 Tylko trzeba nie zwracać uwagi na to że jest również mokro, ciemno, wysoko, do domu daleko i zimno 
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Daj po hamulcach kolego - moja prywatna rada, będziesz miał chęć to skorzystasz, nie zechcesz ...to nie, ale pewne zachowania na tym forum nie są tolerowanePies pisze: ↑19 mar 2024, 06:01 Ad. mwitek
Wyraziłem tylko swoją opinie.
Nie dążę do konfrontacji (w przeciwieństwie do Ciebie)
Jeszcze raz przeczytaj CO NAPISAŁEM
Przeczytaj swoje nieuzasadnione PRETENSJE
Nie CHOWAJ się za kolegów bo nie znasz poglądów wszystkich (tak robią tylko tchórze)
Jak to wszystko zrobisz i masz jaja, to przeprosisz. Hau'k
 ), jak pewnie zauważyłeś Forum funkcjonuje od wielu lat, i jak mam nadzieję, jeszcze wiele lat będzie pozwalało zainteresowanym korzystać z doświadczeń i wiedzy którą tu zgromadzili ludzie którzy się przez Forum przewinęli.
 ), jak pewnie zauważyłeś Forum funkcjonuje od wielu lat, i jak mam nadzieję, jeszcze wiele lat będzie pozwalało zainteresowanym korzystać z doświadczeń i wiedzy którą tu zgromadzili ludzie którzy się przez Forum przewinęli.

Ale się tak zbieram i zbieram i zebrać nie mogę.
 Ale się tak zbieram i zbieram i zebrać nie mogę.Super pomysł,jesteś oblatany na Jurze to miejsce zaproponujesz.Ja chętnie pomogę w organizacji.Mam doświadczenie w takich spędach.