W końcu forum z ludźmi co podzielają moje zainteresowanie i hobby. Pochodzę ze wschodu Polski, interesuje mnie standardowo turystyka górska, piesza, survival, wszelkie bytowanie w lesie i na łonie natury. Przyszły alpinista, kierowca ciężarówki, pasjonat historii i geopolityki, chorobliwy fan marki helikon i mercedesa (jeżdżę oplem). Mam nadzieję że będzie tutaj miło i wesoło, a także znajdę kompanów do wspólnego spędzenia czasu przy ognisku w lesie, bo niestety, ale wśród moich znajomych brak chętnych
 Sorry że tak późno się przywitałem, ale jakoś nie było okazji wyskrobać coś na przywitanie.
 Sorry że tak późno się przywitałem, ale jakoś nie było okazji wyskrobać coś na przywitanie. Pozdro!

ale wg mnie liczy się jakość a nie ilość
 ale wg mnie liczy się jakość a nie ilość Może ktoś się znajdzie na wyjście do lasu na noc i ognisko. Niestety, widzę że teraz to ciężko wyjśc ze znajomymi na spacer nawet po tym mieście, bo o lesie to nie wspomnę. Ludzie wolą siąść przed tv, nażreć się, napić, fotki na insta porobić. Bear Grylls rządzi!
 Może ktoś się znajdzie na wyjście do lasu na noc i ognisko. Niestety, widzę że teraz to ciężko wyjśc ze znajomymi na spacer nawet po tym mieście, bo o lesie to nie wspomnę. Ludzie wolą siąść przed tv, nażreć się, napić, fotki na insta porobić. Bear Grylls rządzi!  nie jednego młodego zaszczepił do palenia ognisk w lesie czy budowania szałasu. Pozdrawiam!
 nie jednego młodego zaszczepił do palenia ognisk w lesie czy budowania szałasu. Pozdrawiam!