Szybki wypad, podłączyłem się, bo akurat kumple jechali. Oni w swoje strony a ja w swoje Kilka fotek.
Pozdro
Kościelec i Granaty - 11-12.08.23
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Re: Kościelec i Granaty - 11-12.08.23
Super fotki , nawet ludzi nie widać Tatry są piękne, tylko te tłumy...
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Pytanie jakie ma znajomości że udało się zamknąć szlaki i mieć je na wyłączność
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
Re: Kościelec i Granaty - 11-12.08.23
Się gra się ma. A tak serio, to wystarczy aparat pod ręką i siedzenie na szczycie godzinę. Ludzie się przewijają. Są chwile pustki.
Tanto, pamiętasz jak niespełna rok temu, bez kilkunastu dni, wspominaliśmy na czacie że BTC ma dołek?
Tanto, pamiętasz jak niespełna rok temu, bez kilkunastu dni, wspominaliśmy na czacie że BTC ma dołek?
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Rok temu... to prawie jak cofnąć się w czasy dinozaurów
Do gór mam daleko, ale z tego co słyszałem to uczą pokory ...i cierpliwości
Do gór mam daleko, ale z tego co słyszałem to uczą pokory ...i cierpliwości
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."