Witam znajomych i nieznajomych
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Smutny telefon odebrałem od Jurka. Agata zmarła w wyniku powikłań po zapaleniu oskrzeli. Pogrzeb jutro w Chęcinach o 14:30.
Z ŻALEM ŻEGNAM CIĘ KOLEŻANKO DROGA.
Z ŻALEM ŻEGNAM CIĘ KOLEŻANKO DROGA.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2019, 13:39 przez Kopek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Wielki żal po Agacie... Jak dzwonił Kopek to sądziłam, że niesie dobrą nowinę, iż Jurek jm48 wpadnie z Agatą na zlot. Niestety...
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Niestety. Pogrzeb odbył się dziś zgodnie z planem. Złożyłem wiązankę od nas wszystkich. Tylk kto to wszystko zaplanował. To nie tak miało być. W żałobie pozostała rodzina i przyjaciele. A przecież mogło być jeszcze tyle wspaniałych lat. Wspaniali ludzie na to zasługują. A Aga była [...]. Do zobaczenia gdzieś kiedyś w następnym życiu. Cześć Aga.
ps. Zadzwońcie do Jurka.
ps. Zadzwońcie do Jurka.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.