Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Niestety w przeważającej części kraju nie ma co liczyć na odrobinę białego puchu, ale mam nadzieję że tą niedogodność wynagrodzi wam przepyszne jadło i wypaśne prezenty :mikolaj:
...a w nowym roku? Nowy Rok niech dla Was będzie dużo lepszy od mijającego, niech obfituje w wyzwania które z łatwością będziecie pokonywać. Dużo zdrowia i pogody ducha.
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- yaktra
- Tytuł użytkownika: tropiciel/ fotograf
I ja Tobie, Spokojnych rodzinnych Świąt.Tanto pisze:Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia
Dla Szanownego Grona userów równiż

Okiem naszych obiektywów http://yaktrafotografia.jimdo.com/
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Wszystkim Użytkownikom Reconnet.pl wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!!!!
[center]
[/center]
[center]

Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Najlepszego Leśnej Braci i niech 2018 rok przyniesie dużo oddechu pośród przyjaciół, w naturze.

Najlepszego Leśnej Braci i niech 2018 rok przyniesie dużo oddechu pośród przyjaciół, w naturze.
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!