Witam
Zainteresowała mnie kuchenka polowa testowana przez Pana Dudzińskiego na jego kanale Yut..e, pierwowzór podobno pochodzi z USA!
Wie ktoś gdzie można kupić taką kuchenkę?
witam
Zirkau, kuchenkę którą polecasz znam, jest dosyć popularna, składana z czterech blaszek, a kuchenka o która pytam jest łączona z sześciu blaszek, na stałe za pomocą metalowych kółek, dlatego ta konstrukcja mnie urzekła !
tu można zobaczyć całą konstrukcję-
viragolo, można samemu zrobić, tylko czasem, stosunek czasu pracy i szukania odpowiedniego materiału do kosztu zakupu jest na korzyść drugiej opcji
Właśnie dlatego pytam czy wiecie gdzie można taką kupić, aby móc sprawdzić cenę!
GawronN, przeglądałem oferty sklepów internetowych i to nie tylko krajowych, niestety bez rezultatu :567: wychodzi na to że to jakaś niszowa produkcja albo produkt jednostkowy!
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc, pozdrawiam
W sumie rzeczywiście sprytny jest ten system z kółeczkami. Ja mam 4heat , który po 2tygodniowym używaniu (ba! po jednym użyciu) jest niesamowicie brudny i składanie (a potem rozkładanie) tej kuchenki do najprzyjemniejszych nie należy...
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!