Cześć(:
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- czarownica
- Gadu Gadu: 1889514
- Tytuł użytkownika: z lasu
Cześć(:
Sprowadziła mnie tutaj noc spędzona w lesie oraz żądza wiedzy(; Może przy okazji poznam ludzi, którzy przygarną na jakiś wypad i podzielą się ze mną swoją wiedzą(:
Sprowadziła mnie tutaj noc spędzona w lesie oraz żądza wiedzy(; Może przy okazji poznam ludzi, którzy przygarną na jakiś wypad i podzielą się ze mną swoją wiedzą(:
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. " Mark Twain
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
No nie wiem... ekipa z twoich rejonów bojaźliwa nie jest, mogą jednak mieć obawy że zamiast oglądać myszki, zostaną w takowe zmienieni 
Witam na forum, wiedzy w istniejących już tematach jest tyle że nie bardzo jest już o czym pisać
a przyzwoitych ludzi też nie brakuje.

Witam na forum, wiedzy w istniejących już tematach jest tyle że nie bardzo jest już o czym pisać

"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- czarownica
Dopóki mi nie podpadną to nie muszą się bać(;
Za to jest o czym czytać, a to dobrze dla takiego mola książkowego, co to nawet do lasu książkę taszczy
Za to jest o czym czytać, a to dobrze dla takiego mola książkowego, co to nawet do lasu książkę taszczy

"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. " Mark Twain
- hycek
- Gadu Gadu: 3364770
- Tytuł użytkownika: hycek
Witaj, na pewno przygarniemy swojaczkę.czarownica pisze:Cześć(:
poznam ludzi, którzy przygarną na jakiś wypad i podzielą się ze mną swoją wiedzą(:
,,- Mieszczuch jesteś.Twój porządek murami ogrodzony, tam też Twoje mądrości może i co warte. ''
- czarownica
Będzie mi bardzo miło pozwolić się przygarnąć(;hycek pisze:Witaj, na pewno przygarniemy swojaczkę.
Będę śledzić odpowiedni temat.
- czarownica
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS