Survivalmania 2016
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Dźwiedź
- Tytuł użytkownika: brat cebka
Tak coś mi wychodzi że spory zespół się od nas wybiera więc założyłem wątek min. w celu :
1 - zapytania czy kombinujemy jakąś wspólną akcję ? ( nie wiem np. mała wioska Recona z banerem )
2 - co by się ewentualnie zgadać z dojazdami.
3 - zabierać z sobą jakieś większe pieczyste ?
1 - zapytania czy kombinujemy jakąś wspólną akcję ? ( nie wiem np. mała wioska Recona z banerem )
2 - co by się ewentualnie zgadać z dojazdami.
3 - zabierać z sobą jakieś większe pieczyste ?
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
- Mr. Wilson
Zaiste, zacna ekipa szykuje się na Grabskie Sioło
Program równie bardzo atrakcyjny. Dźwiedźu, ja się chętnie dołożę do pieczystego czy co tam planujecie z kucharzenia, jeśli coś potrzebne to daj znać.
Wioska Recona dobry pomysł, było by miło.
Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam jako współorganizator i prowadzący warsztaty. Do zobaczenia.

Wioska Recona dobry pomysł, było by miło.
Ja ze swojej strony serdecznie zapraszam jako współorganizator i prowadzący warsztaty. Do zobaczenia.
Las moim domem i najlepszym przyjacielem
- Dźwiedź
Mr. Wilson, - wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią że w ramach warsztatów kulinarnych piekę prosiaka na modłę malezyjską ( w kamulcach i liściach )
Z tym że dopiero jutro będę miał potwierdzenie co do prosiaka, bo okazuje się że hodowcy niechętnie je sprzedają, a jak już namierzyłem takiego co by odsprzedał to miał faktycznie prosiaki, a ja potrzebuję tak na prawdę warchlaka około 25 kg.

Z tym że dopiero jutro będę miał potwierdzenie co do prosiaka, bo okazuje się że hodowcy niechętnie je sprzedają, a jak już namierzyłem takiego co by odsprzedał to miał faktycznie prosiaki, a ja potrzebuję tak na prawdę warchlaka około 25 kg.
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
- Dźwiedź
Skoro mam takie deklaracje to uchylę rąbka tajemnicy dla braci Reconowej ( i proszę to zachować dla siebie ) .
W planach jest prosię w liściach kapusty nadziewane kaszą z podrobami i całymi kurczakami, z kolei kurczaki będą nadziane jabłkami w curry i pstrągiem, a ten nadziany cytrynowo-koperkowym farszem.
Można otrzeć ślinę z ust.
Jest tylko małe ale - na chwilę obecną jeszcze mi nie potwierdzili z rzeźni że będą dla mnie mieli prosiaka - przed chwilą dzwoniłem i poprosili o telefon po południu.
Jak kto ma jakieś kontakty w kwestii prosiaka ( a dokładniej warchlaka około 25-30 kg to proszę o namiar na priv )
W planach jest prosię w liściach kapusty nadziewane kaszą z podrobami i całymi kurczakami, z kolei kurczaki będą nadziane jabłkami w curry i pstrągiem, a ten nadziany cytrynowo-koperkowym farszem.
Można otrzeć ślinę z ust.
Jest tylko małe ale - na chwilę obecną jeszcze mi nie potwierdzili z rzeźni że będą dla mnie mieli prosiaka - przed chwilą dzwoniłem i poprosili o telefon po południu.

Jak kto ma jakieś kontakty w kwestii prosiaka ( a dokładniej warchlaka około 25-30 kg to proszę o namiar na priv )
BUK, HUMOR i DZICZYZNA
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn

Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Ponieważ koncepcyjnie można założyć Dźwiedziu, że zwierzaki pożarły się wzajemnie, może dodam od siebie kolejną propozycję: pożerucha
Chociaż niektórzy mogą powiedzieć, że jak się je to się...... tego nie robi
ok, nic już więcej nie mówię, bo mnie GawroN zbanuje za nieobyczajne zachowanie... Ale nie, przecież to przez Ż 
Chociaż niektórzy mogą powiedzieć, że jak się je to się...... tego nie robi

86400s każdego dnia do wykorzystania.
Ma sie rozumieć, że żaden z nas nie będzie się biernie przyglądałSikor pisze:Dźwiedziu możesz liczyć na moją pomoc. Coś wykopać, obrać, pokroić, umyć - to ja. Oczywiście finansowo też się udzielę

Dźwiedziu, jak coś trzeba i będę w stanie przywieźć na motorze, albo chociażby finansowo jakoś się dołożyć to daj znać
86400s każdego dnia do wykorzystania.
Też się chętnie przyłączę do budowy tego mięsnego dzieła leśnej gastronomii.
Tak przy okazji coś mi się przypomniało
https://www.youtube.com/watch?v=RH44nVDsxsU
Przy okazji zapraszam w piątek po południu na przechadzkę po najciekawszych zakątkach doliny Rawki. Żeby było ciekawie, spróbujemy pójść inaczej niż rok temu.
Tak przy okazji coś mi się przypomniało

https://www.youtube.com/watch?v=RH44nVDsxsU
Przy okazji zapraszam w piątek po południu na przechadzkę po najciekawszych zakątkach doliny Rawki. Żeby było ciekawie, spróbujemy pójść inaczej niż rok temu.
http://ludzkietropy.pl/ - relacje z moich wypraw i nie tylko
Kurczę, takiego smaka narobiliście , że zaczęłam się zastanawiać...
Dźwiedziowe żarełko może wywołać niezwykłe doznania, tak sobie myślę
Poczytałam trochę i zauważyłam, że nawet ciekawe warsztaty będą - w końcu coś więcej niż tylko akoholizowanie się..
Kwestia tylko transportu.. Ktoś z Wrocławia będzie jechać? ktoś coś? Tyle, że dla mnie piątek odpada - tylko sobota i niedziela.

Poczytałam trochę i zauważyłam, że nawet ciekawe warsztaty będą - w końcu coś więcej niż tylko akoholizowanie się..
Kwestia tylko transportu.. Ktoś z Wrocławia będzie jechać? ktoś coś? Tyle, że dla mnie piątek odpada - tylko sobota i niedziela.
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
M. Twain
www.poteganatury.blogspot.com
M. Twain
www.poteganatury.blogspot.com