Witam. Czy ktoś użytkował powyższe bielizny z helikona ?
Interesują mnie opinie o nim. Pan ze sklepu stacjonarnego mi je polecał. Wydawał się szczery bo odradził mi kupno rzeczy droższej na rzecz właśnie lvl 2 który jest tańszy. A może ktoś stosował lvl 1 i coś o nim skrobnie słów pare?
Bielizna termiczna lvl 2 III gen i lvl 1 III gen.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Posiadam zarówno level 1 jak i level 2 Helikona. Kopia nie kopia zrobiona według tej samej specyfikacji co hamerykański. Tam też jak to w kontraktach robią to pewnie różne firmy. Osobiście polecam. Zwłaszcza że nie mamy jednej za ciepłej bielizny tylko możemy sobie w zależności od warunków dobrać, jedną lub dwie warstwy. Komplet jest bardzo ciepły. Jedna uwaga: Trzeba porządnie wybrać rozmiarówkę zwłaszcza jeśli chodzi o level 2.
Odnośnie level 1 mam jakiś tam stary komplet brubecka, może jestem gruboskórny ale nie odczułem specjalnie różnicy...
Odnośnie level 1 mam jakiś tam stary komplet brubecka, może jestem gruboskórny ale nie odczułem specjalnie różnicy...
- SmileOn
- Tytuł użytkownika: the violinist
Też mam zamiar zakupić jakąś bieliznę termo i chyba się szarpnę na Brubecka. Jeszcze nad Attiqiem myślę.
Nie wiem jak spisują się obecne modele brubecka, mam porównanie do tych z przed roku i dwóch i z Attiqa jestem bardziej zadowolony. Dryarn jest super, naprawdę nie śmierdzi. Rozejrzyj się też po decathlonie, można na wyprzedażach wyciągnąć ciuchy za bezcen. Przed sezonem zimowym mieli merino za 1/3 ceny.
SmileOn
"O to chodzi jedynie,
By naprzód wciąż iść śmiało,
Bo zawsze się dochodzi
Gdzie indziej, niż się chciało."
"O to chodzi jedynie,
By naprzód wciąż iść śmiało,
Bo zawsze się dochodzi
Gdzie indziej, niż się chciało."
- Michal N
- Gadu Gadu: 9361862
- Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
Ju z Tresor pisał, że ma Brubecka na zbyciuSmileOn pisze:Michal N pisze:No Helikon to zamiennik.
Też mam zamiar zakupić jakąś bieliznę termo i chyba się szarpnę na Brubecka. Jeszcze nad Attiqiem myślę.
Nie wiem jak spisują się obecne modele brubecka, mam porównanie do tych z przed roku i dwóch i z Attiqa jestem bardziej zadowolony. Dryarn jest super, naprawdę nie śmierdzi. Rozejrzyj się też po decathlonie, można na wyprzedażach wyciągnąć ciuchy za bezcen. Przed sezonem zimowym mieli merino za 1/3 ceny.

No własnie nie wiem co brać, bo Baltoro od Attiq mam... Przywiązałem się do tej bluzy, helikonowego polara już nie używam, i cos pod spód by się przydało.