Kurtka i polar helikon.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zakupiłem kurtkę helikon gunfighter. Dziękuję Bogu że nie zdecydowałem się zakupić troopera przez internet. Po zobaczeniu tej kurtki to spadła mi szczęka :p Wyglądały jak używane
Tak że więc wziąłem gunfighter. Sprzedawca musiał być rozbawiony jak próbowałem wciskać polar patriot pod gunfightera
W końcu gdy się zapytałem co i jak wytłumaczył mi że takie połączenie nie ma sensu i zaproponował za 150 zł coś jakby taki sweterek. Nie kupiłem tego na razie ale mam zamiar to kupić. Połączenie tego sweterka, gunfightera i koszulki termoaktywnej da świetny komfort.
Co o kurtce moga powiedzieć? Jest naprawdę świetna i wygodna. Kaptur jest świetnie wyrpofilowany, można go schować, dużo kieszeni i bardzo ładnie wygląda. Zobaczymy jak sprawdzi się w terenie
Dziękuję wszystkim za pomoc w tym wątku i uważam że temat chyba będzie można zakończyć
Ostatecznie można by tu rozwinąć dyskusje na temat wyrobów helikona a jak wiem są bardzo zróżnicowane 

Co o kurtce moga powiedzieć? Jest naprawdę świetna i wygodna. Kaptur jest świetnie wyrpofilowany, można go schować, dużo kieszeni i bardzo ładnie wygląda. Zobaczymy jak sprawdzi się w terenie