Jak pewien ktoś, dom w lesie sobie wybudował.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- kamykus
- Tytuł użytkownika: Leśny Dziad
Jak pewien ktoś, dom w lesie sobie wybudował.
Tymi rencami, patykiem, wodą i gliną...

"Nie cierpię mojego rozdwojenia jaźni, jest świetne"
Dachówek to się nie spodziewałem 

https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Mi ocieplenie samego domu zajęło 2 miesiące
W naszym kraju warunki nie pozwalają na zbudowanie byle jakiego domu - ten rok i pogoda pokazała to najlepiej. Dlatego izolowałem ostatnio swój dom materiałami (tu był link ale mod go skasował, bo podejrzewa, że to spam) i mam póki co spokój, jeśli chodzi o właściwości swojego domu.

Ostatnio zmieniony 04 paź 2017, 19:01 przez drabik, łącznie zmieniany 2 razy.