Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Ma prawo Ci się oczywiście nie podobać. Ja nie używam pseudonimów bo było ich po prostu zbyt dużo. I wydaje mi się że w tym miejscu nie ma to żadnego znaczenia. A tak łatwiej zapamiętać mi dane do konta. Nie każdy nowy user musi akurat używać nicku związanego z jego pseudo, które funkcjonuje wśród przyjaciół. Jeśli jest to rzeczywiście zakazane to założę nowe konto z innym nickiem. Ewentualnie jeśli administratorzy mają taką możliwość i mogą np skrócić nick do recon84. Chyba że to też jest nie właściwe.Kopek pisze:reconnet84, witam Cię oczywiście serdecznie na forum.
Nie podoba mi się jednak twój nik. Czy w gronie znajomych/kolegów również wołają na Ciebie reconnet? To raczej nazwa zastrzeżona. Coś jak nadanie numeru na stałe zawodnikowi, który w sposób szczególny przysłużył się drużynie. Przemyśl to.
Nick zmieniony co by nie kłuć więcej nikogo w oczy.Kopek pisze:reconnet84, Na tym forum znajdziesz pewnie i do szabli i do szklanki i kolegów i koleżanki. Jak długo je obserwujesz to wiesz, że w zeszłym roku straciliśmy przyjaciela. Ja poza sprawami związanymi z forum dzięki znajomością z forum zdążyłem z dzieckiem do chirurga w Łodzi, w Strykowie podgoniłem robotę w robocie czy jak ostatnio nie spędziłem gdzieś na Śląsku nocki w szczerym polu przy zepsutym aucie po tym jak mnie olał szef tylko wróciłem szczęśliwie do domu i rodziny.
Nie chodzi o czepianie się ników ale ten konkretny zostawmy w spokoju, ok.?
Mała mieścina (jakieś 8,5k mieszkańców z tendencją spadkową) na granicy województw opolskiego i dolnośląskiego przy granicy z CZ. Lasu tu porządnego brak ale w sumie jest gdzie się poszwędać i popróbować patenty. Jak są siły, czas i ochota na to. Chociaż dużego doświadczenia w wędrówkach, survivalu, bushcrafcie czy jak to tam nazwać nie mam to staram się wszystko sam wypróbować co wiem i co poznałem chociażby tutaj na forum.Dźwiedź pisze:Witaj![]()
Uchyl choć rąbka tajemnicy z jakiego regionu piszesz.