ZLOT WIOSNA 2016 (tak, SZESNAŚCIE)
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
Ten weekend zbliża się powoli, lecz nieubłaganie. Wiem, że do wiosny daleko, ale z punktu widzenia organizacji jest to dla mnie bardzo ważne, żeby już teraz zaklepać termin.
REZERWUJCIE SOBIE WEEKEND 14-17 KWIETNIA 2016 i planujcie już jak dostać się na południe.
Oprócz zlotu będzie jeszcze nie byle jaka okazja, więc całość organizacji biorę na siebie (choć nie odrzucę żadnej pomocy jakby ktoś miał ochotę taką udzielić). Co prawda zlot ten będzie się trochę różnił od tego co znacie (abstynencja te sprawy) ale postaram się dołożyć wszelkich starań aby każdy znalazł coś dla siebie a te 4 dni zostały mu na zawsze w pamięci icon_twisted
REZERWUJCIE SOBIE WEEKEND 14-17 KWIETNIA 2016 i planujcie już jak dostać się na południe.
Oprócz zlotu będzie jeszcze nie byle jaka okazja, więc całość organizacji biorę na siebie (choć nie odrzucę żadnej pomocy jakby ktoś miał ochotę taką udzielić). Co prawda zlot ten będzie się trochę różnił od tego co znacie (abstynencja te sprawy) ale postaram się dołożyć wszelkich starań aby każdy znalazł coś dla siebie a te 4 dni zostały mu na zawsze w pamięci icon_twisted
Ostatnio zmieniony 16 cze 2015, 21:08 przez hejtyniety, łącznie zmieniany 1 raz.
Śląskie Knifesession - każdy pierwszy czwartek miesiąca w barze Dixie w Katowicach, start 17.00
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Mówisz - masz, Twojej 18-nie wypada opuścić, toteż jeśli żaden armageddon nam nie przeszkodzi, to z pewnością będziemy i możesz dopisać do listy dwa śledzie

Mówisz - masz, Twojej 18-nie wypada opuścić, toteż jeśli żaden armageddon nam nie przeszkodzi, to z pewnością będziemy i możesz dopisać do listy dwa śledzie

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Ja czekam już od listopada 2014, bo coś mi się pokręciło, że to w tym roku miało być. Ale tak to jest jak się w szafie u Doctora bawi. Krótko i na temat:
OBECNY!!!
OBECNY!!!
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
I tu jest właśnie zakamuflowana pułapka, której się obawiam. Do Docza na imprezę wpadłem na ledwie 4 godziny po czym uraczono mnie takim eliksirem, że nie pamiętam jak do domu dotarłem.hejtyniety pisze:Co prawda zlot ten będzie się trochę różnił od tego co znacie (abstynencja te sprawy) ale postaram się dołożyć wszelkich starań aby każdy znalazł coś dla siebie a te 4 dni zostały mu na zawsze w pamięc

.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
1. Kopek,
2.
3.
4.
1. Kopek,
2.
3.
4.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Nie mogę zagrać, a bym chciał...Kopek pisze:Zbieram drimtim do giertycha:
1. Kopek,
2.
3.
4.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Jest znana - będzie postapokaliptyczniePrecel pisze:Pytanie do Doctore: Czy znana jest już miejscówka zlotu?
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS