Tu masz pręty z włókna szklanego - 5 mm wystarczą po 4,55 zł/mlukasz_sp pisze:[...]: a potrzebuję 9 o długości 4,5m
[...]
http://e-sklep.krosglass.com.pl/produkt ... ne,2,36945
Dorabiasz rurki łączące i za parę zł masz wszystko
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Tu masz pręty z włókna szklanego - 5 mm wystarczą po 4,55 zł/mlukasz_sp pisze:[...]: a potrzebuję 9 o długości 4,5m
[...]
Nie ma za co Mam nadzieje że da sie jeszcze tym nacieszyćDźwiedź pisze:
GawroN - już Ci nie zazdraszczam - w czwartek dotarła do mnie spóźniona świąteczna paczka od Mikołaja i też już mam - na majówce będzie testowanie ( nie piszę skrótu św. przed Mikołaj, bo to od Rossiego więc raczej śwęty to nie jest )
Rossi - wielkie dzięki.
Dzięki za zamówienie!Zirkau pisze:(...)
Dzięki za gratisy Marshall. Pytanie, klosz jest dostępny osobno?
No panie na to liczyłem że wszystko będzie ok niech dobrze służyDźwiedź pisze:rossi, -Jeszcze raz Wielkie Dzieki. Maszynka działa jak szalona.
Już wiem jak powstał pierwszy ruski satelita - maszynkę odpalili 'do góry nogami' i odleciała.
2 litry wody gotuje w niecałą minutę. Gorzej z odgrzewaniem potraw bo np taki 'kociołek' to cały czas trzeba mieszać by sie nie przypalił - maszynka daje dużą temperaturę.
Wydajność też przyzwoita bo porównywałem do kadridża gazowego ( 450g campingaz ) za 30 zł i na pół litra benzynki ekstrakcyjnej za 9 zł to ugotowało sie wiecej i szybciej ( jeszcze taniej wyszłoby na zwykłej benzynie ).
Sorry, gwoli ścisłości (jako fizyk), maszynka dostarcza dużą (zbyt) ilość ciepła, temperatura płomienia (gazowego, bo pali się odparowana benzyna) jest praktycznie zawsze stała.Dźwiedź pisze: Gorzej z odgrzewaniem potraw bo np taki 'kociołek' to cały czas trzeba mieszać by sie nie przypalił - maszynka daje dużą temperaturę.
Michal N pisze:Fajnie się silnylonowego tarpa na wietrze rozkłada