DOM - Witam
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
DOM - Witam
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Dominik, 25 lat. Pochodzę z okolic Łochowa (nadal tam często bywam) gdzie tereny Puszczy Kamienieckiej są mi dobrze znane. Obecnie od siedmiu lat mieszkam w Warszawie i powoli poznaję te tereny.
Tematyką bushcraftu interesuję się od paru lat. Teraz mam postanowienie noworoczne żeby wziąć się bardziej za praktykę niż teorię i spędzać więcej czasu w terenie :)
Chętnie nawiąże kontakt z grupą pasjonatów tej tematyki działających w wawie i okolicach.
Inną moją pasją jest wędkarstwo, którym zajmuję się od dzieciaka. Aktualnie techniką połowu jest spinning, którego nie zamienię już na spławik.
Pozdrawiam :)
Tematyką bushcraftu interesuję się od paru lat. Teraz mam postanowienie noworoczne żeby wziąć się bardziej za praktykę niż teorię i spędzać więcej czasu w terenie :)
Chętnie nawiąże kontakt z grupą pasjonatów tej tematyki działających w wawie i okolicach.
Inną moją pasją jest wędkarstwo, którym zajmuję się od dzieciaka. Aktualnie techniką połowu jest spinning, którego nie zamienię już na spławik.
Pozdrawiam :)
- greenshadow
- Tytuł użytkownika: bywam
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Witaj, DOMu 
(jeżeli źle odmieniam, to wrzuć jakąś ściągę z preferowanej odmiany).

Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
Się postaraj to załapiesz się na wiosenny zlot Forum w okolicach Wawy (zapewne).
Siema od Bubla!
Edycja by Thrackan: nie bądź taki skromny, pisz co trzeba wielką literą...
Siema od Bubla!

Edycja by Thrackan: nie bądź taki skromny, pisz co trzeba wielką literą...

Ostatnio zmieniony 09 gru 2014, 18:49 przez Bubel, łącznie zmieniany 2 razy.
Hej. Może kiedyś będzie nam dane spotkać się w terenie skoro tak blisko mieszkamy :) z naszych okolic poznałem Łukasza z "Tooley Survival". Byłem na jednym szkoleniu u niego, świetna sprawa :)greenshadow pisze:Hej sąsiad - również z Bielan
:D
thrackan pisze:Witaj, DOMu :)
niszka pisze:Siema DOM :)
Też ciekawam, jak odmieniać Twój nick, bo bardziej jak z imieniem to mi się z chałupą póki co kojarzy :D
A więc - DOMie? DOMu? DOMiś? :diabel2:
Hehe... Jest to zdrobnienie od imienia Dominik. Kiedyś na jakiejś wyprawie ktoś tak do mnie powiedział i już do końca tego wypadu byłem DOMem. Nie wiem czy to zdrobnienie w ogóle się odmienia :D Jakbyście nie napisali przyjmijmy, że będzie ok ;)Bubel pisze:jak znam życie to Domiś się przyjmie :D mi pasi
Będę się starał :)Bubel pisze:Się postaraj to załapiesz się na wiosenny zlot Forum w okolicach Wawy (zapewne).
- greenshadow
- Tytuł użytkownika: bywam
a działamy z Łukaszem działamy, na ktorym szk. byłeś?
dawaj na PW

dawaj na PW

[center]
| Zielona Strona |[/center]
| Zielona Strona |[/center]
-
- Tytuł użytkownika: dominoonek
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
O nie, byle nie do nich - to nie ludzie, to wilcy!DOM pisze:Chętnie nawiąże kontakt z grupą pasjonatów tej tematyki działających w wawie i okolicach.

Witamy

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!