W sumie to ratunek każdego rozbitka. A ja mam wreszcie kubeczek na zloty. Troszkę muszę go jeszcze upgradować. Z dzieciakami oglądałem Bolka i Lolka na TVS . Do strugania wykorzystałem nożyk, mały, taki do obierania kartofli i łyżeczkę. Z takiego strugania dodatkowy plus: można podjadać wiórki . Na zdjęciu kubeczek już po kawusi. Po dłuższej chwili nasiąka wodą i delikatnie przecieka. Na potrzeby zlotowe jednak jak znalazł. A więc: NA ZDROWIE !
[center] [/center]
Kokosanka
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- Mazazel
- Gadu Gadu: 9008350
A gdzie przepis na kokosankę ???
To ja się podzielę swoim: kokosa nakroić od serca, wrzucić do butli, pokruszyć cynamonu, zetrzeć trochę gałki, wsypać innych korzennych przypraw wedle woli; i teraz mamy dwie drogi - zalewamy wódką i po paru tygodniach mamy dobrą nalewkę a po paru mcach - zacną. Wersja druga - zalewamy 70 % spirytusem i mamy nalewkę dla kowala Wypróbowane!
Na zdrowie!
To ja się podzielę swoim: kokosa nakroić od serca, wrzucić do butli, pokruszyć cynamonu, zetrzeć trochę gałki, wsypać innych korzennych przypraw wedle woli; i teraz mamy dwie drogi - zalewamy wódką i po paru tygodniach mamy dobrą nalewkę a po paru mcach - zacną. Wersja druga - zalewamy 70 % spirytusem i mamy nalewkę dla kowala Wypróbowane!
Na zdrowie!
zlotykon.pl