Ale nie wiem gdzie by tu pojechać, żeby powiedzmy zatrzymać się na nocleg w jakimś miasteczku które będzie fajną baza na piesze wędrowanie po okolicy z atrakcjami. Wiadomo, zamki pałace

Podpowiedzcie gdzie by tu pojechać żeby fajnie spędzić weekend.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Chyba Olkuszmwitek pisze:Wykluczam Olsztyn,bo znamy.
Pieskowa w potężnym remoncie, to fakt. Byłam tam w weekend, ale o tym fakcie jakoś wspomnieć zapomniałm, bo bywałam tam już tyle razy, że już tam nie wdeptujęMichałD pisze: - Pieskowa całkowicie niedostępna,
Wiem, wiem@Niszka - byłem w OPNie w piątek, pusto cicho i spokojnie, jak wracaliśmy na parking ruch turyst. dalej był minimalny.
Hmm.. nie wiem jak teraz z tymi gadżetami jak toje, sklepiki i insze, ale co do Mirowa to opis się zgadza - jest "niedostępny" i w remoncie od o ho ho. Co do wejścia do środka - można, ale nie wolnoMichałD pisze:W podanym przez Karudą linku informacje są od dawna nieaktualne:
- Mirów niedostępny, trwają prace budowlane, nie polecam prób wchodzenia na dziko bo może coś na łepetynę zlecieć
- Bobolice są udostępnione, ale bilecik swoje kosztuje...
Nie można wejść do środka, no chyba że o czymś nie wiemKaruda pisze: Hmm.. nie wiem jak teraz z tymi gadżetami jak toje, sklepiki i insze, ale co do Mirowa to opis się zgadza - jest "niedostępny" i w remoncie od o ho ho. Co do wejścia do środka - można, ale nie wolnoJa byłam w środku i nic mi na hlavę nie spadło, co oczywiście nie wyklucza takiej ewentualności.
A to ciekaweMichałD pisze:jeszcze x miesięcy temu dało się do środka na dziko wdrapać to niestety przeszłość
To nie jest bilet tylko datek na remont zamków w Bobolicach i Mirowa - bo to są już zamki prywatne i mają właściciela.niszka pisze:- Bobolice są udostępnione, ale bilecik swoje kosztuje...