1. Jednym z pierwszych problemów jest to, że on jest troszkę lepiej wysportowany i ma o niebo lepszą kondycję, więc ja nie mogę być gorszy

2. Następnym problemem jest mój osprzęt. Mam rower kupiony jako używany stwierdziłem ze narazie mam inne wydatki niż rower za 2-3tyś. Nie oszukujmy się jest to spora sumka. Więc muszę doprowadzić ten rower to stanu idealnego a nawet jeszcze lepszego. Nie mam zielonego pojęcia gdzie co i jak się ustawia, naprawić bym potrafił ale że ma być to rower na dalsze wyprawy to trzeba go trochę przerobić. Więc co jest najważniejsze w tym wszystkim bo ja nie mam zielonego pojęcia.
3. Potrzebuję nie drogiego licznika ale jakiegoś spradzonego. Co możecie polecić?
4. Do tego potrzebuje bloga jakiegoś. Każdy myśli ze blog to jest to banalna rzecz i łatwo ją znaleźć. Jednak jak ktoś zna jakieś sprawdzony blogi, chętnie osób z forum to bym prosił też o ich napisanie.
Ja jestem zielony więc czekam na wasze wypowiedzi, rady, i czego nie robić. Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi oraz rady. Pozdrawiam K.