Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Kiedyś oglądałem taki dokument wojenny.Niemcy najechali na wieś , rozstrzeliwali i łapali ludzi,jak leciało.Mężczyźni,kobiety i dzieci uciekali tak jak stali.Wokół były przeważnie bagna i rozlewiska.Utkwiła mi w pamięci taka scena jak chłopak w koszulce,skulony i trzymający się za ramiona,szedł przez wode,trzęsąc się z zimna.Pewnie miał mokre skarpetyPo pierwsze na zimowe rajdy staram się zabierać dwa komplety rękawic i czapek, tak aby przemoczone/przepocone wyminić na suche aby mokrymi naryciami, nie wychładzać ciała.
Dwa, alternatywą dla braku rękawic mogą być np. skarpety lub dłgie rękawy, czy inne części garderoby.
Teraz na weekend spróbuję przetestować na sobie taki śpiwór z naturalnych materiałów.Zrobię foty to pokażę.To znaczy? nie rozumiem.
Jak Cię uraziłem to sorki ale ja tak odczułem z Twojego pierwszego postu,że starasz się się narzucić pomysł a nie go zaproponować.Gryf pisze:Żart nie na miejscu, nie trafiony.
To znaczy, że w taki sposób chcesz zrobić sobie śpiwór, czyli materiał suche rośliny - matreiał?zdybi pisze:Cytat:
To znaczy? nie rozumiem.
Teraz na weekend spróbuję przetestować na sobie taki śpiwór z naturalnych materiałów.Zrobię foty to pokażę.
Nie obraziłem się, tylko nie rozumiem skąd twoja sugestia?zdybi pisze:Jak Cię uraziłem to sorki ale ja tak odczułem z Twojego pierwszego postu,że starasz się się narzucić pomysł a nie go zaproponować.