witam forum.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
witam forum.
Witajcie.Mam na imie Patrycjusz I mam 32 lata.interesuje sie turystyka,bushcraftem,survivalem,militariami itp.
Ciesze sie ze znalazlem forum dla ludzi o podobnych zainteresowaniach.Ufam ze zdobede tu wiele ciekawych info,chetnie rowniez posluze pomoca I podziele sie swoja wiedza.
Pozdrawiam wszystkich.
Ciesze sie ze znalazlem forum dla ludzi o podobnych zainteresowaniach.Ufam ze zdobede tu wiele ciekawych info,chetnie rowniez posluze pomoca I podziele sie swoja wiedza.
Pozdrawiam wszystkich.
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
...ale uprzedzam że 'grupa trzymająca władzę' jest cięta na takie kwiatki. Możesz mi wierzyć - nie będą szukali usprawiedliwienia np. w pisaniu z telefonu itp.sasiad pisze:uzyreczne
Po kropkach i przecinkach wstawia się spację, na brak 'ogonków' można przymknąć oko, ale to podpada pod łamanie zasad obowiązujących na Forum. Warto o tym pamiętać, żeby za jakiś czas nie narzekać jacy to wredni są moderatorzy

"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Wowsasiad pisze:Witajcie.Mam na imie Patrycjusz

Hej!
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!