Jak tak czytam Wasze wpisy i opisy na temat różnych wypadów to, to co tutaj umieszczę jest wyjściem po zapałki do kiosku w laczkach. Pieszo do Hiszpanii, szlakii inne drogi, surwiwale, 80 dni dookoła świata... a ja wczoraj byłem z moim średnim synem na małym rajdzie saneczkowym w parku nieopodal mojego domu.
Zresztą większa część mojej aktywności skupia się na owym parku. Jest tam kilka miejsc ogniskowych z których można kożystać (po uprzednim uzgodnieniu z ZDiZ i poinformowaniu służb co jest nieco upierdliwe).
Właśnie wczoraj zrobiliśmy małe ognisko z kiełbami.
Postanowiłem spróbować zagotować wodę w zarekwirowanej synkowi butelce pet po napoju. Eksperyment zakończył się sukcesem, mam więc pierwszy powód do zadowolenia.
Później poszliśmy na górę pozjeżdżać na sankach. Jachu był naprawdę zajarany, mój drugi powód do zadowolenia. Zdjęć nie robiłem. Może przy następnej okazji ogniskowania coś popstrykam i umieszczę.
Park im. Ronalda Reagana.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Chyba chodzi o to żeby frajda była - jak była to najważniejsze. A jak ktoś ma czas to lezie gdzie oczy poniosą.
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Chociaż to jedno z baaaardzo niewielu legalnych miejsc ogniskowych w 3mieście, to nigdy tam nie byłam
I nie ma się co przejmować, że inni tutaj robią tysiące kilometrów i pieką dziki, które sami upolowali
- każdy z nas zaczynał przecież od podstaw 

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!